Studium Bt.
Könyvek
Újdonság Könyvrendelés Kapcsolat

Maklári Tamás:
Csodálatos történetek németül


  Izgalmas és egyszerre tartalmas anyanyelvi történetek a hétköznapok hőseiről. Az újságcikkek kiszótárazva várják a nyelvtanulókat, hogy az élő nyelv szófordulatait könnyebben megismerhessék. Ezen kívül könnyed lexikai gyakorlatok szakítják meg a szövegeket, melyek a szórakoztatáson túl az olvasott kifejezések elsajátítását segítik.
  A kötetet középfokra készülőknek éppúgy ajánljuk, mint azoknak akik már letették a nyelvvizsgát vagy érettségit, sőt végzős nyelvtanároknak is, akik tudásukat szinten akarják tartani és az egyetemen nem tanított mindenféle nyelvi csemegékre szeretnének bukkanni.

  „Ezek a történetek mind szenzációsak. De nem abban az értelemben, ahogy a bulvársajtó használja: véresen és botrányosan. Sokkal inkább úgy, ahogy Gandhi, Teréz anya vagy Albert Schweitzer tették a munkájukban: csöndesen és csaknem észrevétlenül.
  Ezeknek a történeteknek a hősei csupa névtelen kisember, akik egy nap váratlanul előlépnek az ismeretlenségből, véghez visznek valami rendkívülit, hogy aztán elcsatangolt rizsszemekként, észrevétlenül csússzanak vissza a Nagy Magtárba.”


ISBN 978-963-87362-8-4
terjedelem: 240 oldal

Olvass bele!